EUR (€) (NL)
    • Klantbeoordelingen 8.4 / 10
  • Sinds 2005 vergelijken wij huurauto tarieven
30 september 2024

Vancouver: het beste van twee werelden

14 niet te missen stops tijdens roadtrip met huurauto

Vancouver is een heerlijke stad om op z’n minst enkele dagen in door te brengen. Het Waterfront, de wijk Gastown, Stanley Park en de luchtbruggen in Capilano Park zijn de bekendste attracties van Vancouver, maar er is nog veel meer te zien en te beleven. De stad is een van de populairste toeristische bestemmingen van Canada, omdat Vancouver het beste van twee werelden combineert. In de bruisende stedelijke omgeving ben je nooit ver verwijderd van wildernis, ruige berggebieden of verlaten stranden. Na enkele dagen in de stad is het dus tijd om in je gehuurde auto te stappen en op weg te gaan voor een indrukwekkende roadtrip door British Columbia.

Net buiten Vancouver sta je al meteen midden in de wildernis, zoals hier op de hangbrug in Capilano Park.
Net buiten Vancouver sta je al meteen midden in de wildernis, zoals hier op de hangbrug in Capilano Park. (Foto: https://unsplash.com/@taisiat)

Veel rondreizen vanuit Vancouver beschrijven de zogeheten Classic Loop, die helemaal tot aan het nationale park bij Banff in Alberta loopt en dan weer terug. Dat is een behoorlijke afstand en hoewel je die binnen twee weken kúnt afleggen, raden we je dat niet aan, omdat je dan geen tijd hebt te genieten van alle bezienswaardigheden onderweg. We beschrijven hier een kortere route, maar geven je aan het eind suggesties voor langere roadtrips.

Bridal Veil Falls

Eerlijk is eerlijk, het eerste deel van de route vanuit Vancouver over Highway 1 (ook wel de Trans-Canada Highway) is niet zo spectaculair, maar hoe verder je naar het oosten rijdt, hoe mooier het wordt. Bijvoorbeeld bij de afslag naar Bridal Falls. Je hoort de waterval zodra je op de parkeerplaats uit je huurauto stapt. Het is minder dan vijftien minuten lopen over een goed onderhouden pad en onderweg zie je al enkele kleinere watervallen. De hoofdwaterval is heel breed en het water stort zestig meter naar beneden over gladde rotsrichels. Daardoor heeft het wel iets weg van een bruidssluier, vandaar de naam Bridal Veil Falls. Je kunt via een andere weg terug, de zogeheten Woodland Trail, door groen bos met een dikke onderlaag van mossen, varens en struiken.

Othello Tunnels

De voormalige spoorlijn loopt door verschillende tunnels en langs een snel stromende rivier.
De voormalige spoorlijn loopt door verschillende tunnels en langs een snel stromende rivier.

Even voorbij Hope zijn de Othello Tunnels absoluut een bezoek waard. Deze tunnels door de bergen werden in 1914 met de hand gegraven voor een spoorlijn tussen de regio Kootenay en de kust. De tunnels werden gesloten na zware overstromingen in 2021, maar zijn in 2024 gedeeltelijk en in 2025 weer helemaal opengesteld. Het is een populaire attractie, dus je kunt het beste vrij vroeg je huurauto stallen op de parkeerplaats die je bereikt via Highway 5 (of vanuit Hope via Othello Road). De route door de tunnels is vlak en onderweg heb je onder meer fantastisch uitzicht op het diepe, steile ravijn van de woeste Coquihalla River. Je kunt via een andere route terug naar de parkeerplaats, maar deze Hope Nicola Valley Trail is wel veel uitdagender dan het vlakke pad door de tunnels!

Fraser River / Hell’s Gate

De gondelbaan naar het diepste deel van de Fraser River: Hell’s Gate.
De gondelbaan naar het diepste deel van de Fraser River: Hell’s Gate.

In het stadje Hope rijd je met je huurauto over een stalen brug over de Fraser River. Na veertig kilometer naar het noorden steek je de rivier weer over en kun je een lunchbreak nemen bij de Old Alexandra Bridge, waar een picknickplek is ingericht. Deze historische brug dateert uit de jaren twintig en wordt omringd door een klein park met een uitkijkplatform. De wandeling naar de brug duurt tien minuten vanaf de parkeerplaats. Terug in je gehuurde auto wordt het verderop helemaal spectaculair bij de zogeheten Hell’s Gate, zo genoemd omdat de rivier daar versmalt tot een brullende, kolkende wildwaterstroom. Dit is het diepste en smalste deel van de Fraser River. Er is een gondelbaan (Airtram) naar beneden: een hele steile rit die ruim 150 meter afdaalt over een traject van 300 meter, oftewel met een hellingspercentage van zo’n 50%! Vanaf de hangbrug over de rivier (met een open rasterwerk onder je voeten) kun je in oktober zien hoe zalmen tegen de stroming in zwemmen. In de zomer kun je er ook raften, maar als je het hier te wild vindt, zijn er verderop ook volop mogelijkheden.

Lytton

Even verder naar het noorden ligt Lytton, op de plek waar de Thompson River uitmondt in de Fraser River. Die samenvloeiing kun je heel goed zien, doordat het water van de Thompson helder is, terwijl het water van de Fraser door de modder een bruinige kleur heeft. Lytton was een hele oude nederzetting, die de oorspronkelijke bewoners Camchin noemden, wat ‘ontmoetingsplaats’ betekent. In 2021 werd het dorpje vrijwel volledig weggevaagd door bosbranden, maar in 2024 werd begonnen met de herbouw. Ook zijn er weer mogelijkheden om in de omgeving te raften op de Thompson River.

Even ten noorden van Lytton mondt een andere rivier uit in de Fraser, de Stein River. Het hele stroomgebied van die rivier is een beschermd natuurpark dat is genoemd naar de oorspronkelijke bewoners: Nlaka’pamux Heritage Park. De hoogteverschillen zijn groot: van 210 meter boven zeeniveau bij de monding van de rivier tot de 2968 meter hoge Skihist Mountain. De meeste wandelroutes vergen uitdagende hikes van meerdere dagen, bijvoorbeeld naar een van de vier grote meren. Vanaf de oostelijke ingang zijn er ook enkele kortere paden naar picknickplekken. Je bereikt het park door de Fraser River ten noorden van Lytton over te steken met een gratis veerboot en vervolgens met je huurauto vijf kilometer naar het noorden te rijden.

Gold Country

Lytton was een overnachtingsplaats voor goudzoekers. Je bent hier dan ook in het hart van Gold Country, dat zijn naam ontleent aan de goudkoorts die hier uitbrak nadat halverwege de negentiende eeuw in de Fraser River goud was gevonden. Rijd met je huurauto langs de Thompson River naar het noordoosten en je ziet het landschap veranderen. Rond Cache Creek is het landschap uitgesproken woestijnachtig met cactussen, salie en rollend tuimelkruid. Waar je groepjes bomen ziet, is water; er zijn in de omgeving enkele meertjes waar je heerlijk kunt zwemmen.

Bij Cache Creek stroomt de Thompson River door woestijnachtig landschap.
Bij Cache Creek stroomt de Thompson River door woestijnachtig landschap.

Leuk (en leerzaam) is de historische Hat Creek Ranch, net ten noorden van Cache Creek. De originele uitspanning uit de negentiende eeuw is goed geconserveerd, zowel het exterieur als het interieur. Er is ook uitgebreid aandacht voor de leefwijze van de oorspronkelijke bevolking en hoe die duizenden jaren van het land leefde, voordat de kolonisten arriveerden. Je ziet schuilplaatsen, jacht- en visgerei, hoe voedsel werd opgeslagen en zelfs een inheems huis, een ronde kekuli. Verder zijn er tentoonstellingen van traditionele kunst en kun je ritjes maken met de postkoets. Je kunt er ook overnachten.

Lillooet

De Hat Creek Ranch ligt bij de T-splitsing van de highways 97 en 99. Dat komt goed uit, want die laatste weg leidt naar de volgende bestemming Lillooet. Het is een schitterende route door Marble Canyon en pal langs twee meren met de toepasselijke namen Turquoise Lake en Crown Lake. Vlak voor Lillooet is er langs de weg een uitkijkpunt, waar je onder meer de oude brug over de rivier ziet. Dat is een prima plek voor een lunchbreak. Neem daarvoor even verderop de afslag naar Fraser Cove. In dit gebied met ruige en rotsachtige bergen is de slogan van Lillooet, “guaranteed rugged”, oftewel “gegarandeerd ruig”, ook alweer toepasselijk. Het is een van de oudste stadjes in British Columbia en dat wil het weten ook. Overal in Lillooet zie je borden waarop historische routes staan beschreven, onder de gezamenlijke noemer Golden Miles of History.

Aan prachtige vergezichten geen gebrek langs de Sea-to-Sky Highway. Hier zie je hoe de weg een U-bocht maakt en uitzicht biedt op Seton Lake bij Lillooet.
Aan prachtige vergezichten geen gebrek langs de Sea-to-Sky Highway. Hier zie je hoe de weg een U-bocht maakt en uitzicht biedt op Seton Lake bij Lillooet.

Zin in (opnieuw) een mooi uitzichtpunt? Rijd dan met je huurauto naar Seton Lake Lookout, zo’n 7 kilometer ten westen van Lillooet, net na een scherpe haarspeldbocht. Je kunt vanaf de parkeerplaats nog een stukje verder naar boven lopen, maar daarvoor moet je de weg oversteken. Je hebt er fantastisch uitzicht over het meer, de berg Mount McLean en de U‑bocht in de weg. Aan de oostelijke oever van Seton Lake is een strandje, waar je kunt zwemmen, kajakken en picknicken of simpelweg genieten van het meer en de omringende bergen.

Voor een onvergetelijke ervaring moet je de huurauto een dagje aan de kant zetten en een reis maken over de spoorlijn langs de noordoever van Seton Lake. Er rijdt geen trein meer, maar wel een bus die is aangepast om over de rails te rijden, al is de naam wat verwarrend: Tsalalh Seaton Train. Je kunt op één dag heen en terug.

Duffey Lake / Pemberton

Als je verder rijdt over Highway 99 wordt de omgeving mooier en mooier. Zo ligt er enkele kilometers verderop alweer een prachtig meer vlak langs de weg, Duffey Lake. Vooral de weerspiegeling van de besneeuwde Mount Matier en Joffre Peak in het spiegelgladde water van het meer is magnifiek. Deze bergen liggen in het beschermde natuurgebied Joffre Lakes. Helaas is dat natuurpark met drie gletsjermeren maar zeer beperkt toegankelijk. Je kunt twee dagen van tevoren vanaf 7 uur ‘s ochtends online een dagpas reserveren, maar veel mensen klagen dat die al enkele seconden na 7 uur uitverkocht zijn. Gelukkig zijn er genoeg andere mogelijkheden om actief te zijn in de natuur, vooral in de omgeving van Pemberton. De Mount Currie Trail is een veeleisende klim, maar je wordt wel beloond met panoramische uitzichten. Gemakkelijker is de vlakke One Mile Lake Trail. Niet alleen wandelaars komen er aan hun trekken, je kunt rond Pemberton ook mountainbiken, een tocht maken te paard, watersporten beoefenen of paragliden. De geschiedenis van het stadje en de regio komt tot leven in het openluchtmuseum van Pemberton, waar oude huizen, winkels en hun inrichting te zien zijn.

Sea-to-Sky Highway

Bij Vancouver loopt de Sea-to-Sky Highway pal langs de Howe Sound, met aan de andere kant van de weg de Coastal Mountains.
Bij Vancouver loopt de Sea-to-Sky Highway pal langs de Howe Sound, met aan de andere kant van de weg de Coastal Mountains.

Pemberton ligt aan het einde van de iconische Sea-to-Sky Highway, maar aangezien jij met je huurauto in Pemberton staat, is het in jouw geval de Sky-to-Sea Highway. Het is niet voor niets dat deze weg tot de mooiste van Canada wordt gerekend. Op de terugweg naar Vancouver word je ondergedompeld in een adembenemend landschap met na iedere bocht een nieuw, ongelooflijk mooi uitzicht. Maar dat is niet het enige dat deze weg aantrekkelijk maakt. Als je in één ruk doorrijdt, kun je de route in twee uur afleggen, maar met alle mooie stops onderweg doe je er gemakkelijk twee dagen of langer over. Langs de route kun je culturele en historische bezienswaardigheden bezoeken, wandel‑ en fietstochten maken of aan andere buitensporten doen, zoals zwemmen, duiken of bergbeklimmen. Het is een prachtige rit en voor veel mensen het hoogtepunt van hun reis door British Columbia. Zorg er dus voor dat je voldoende tijd inplant en houd je camera gereed!

De beste tijd om over de Sea-to-Sky Highway te rijden is van juni tot september. Dan is de sneeuw gesmolten en zijn wandel‑ en fietspaden toegankelijk. Houd er wel rekening mee dat in de populairste maanden juli en augustus het druk kan zijn op deze weg, vooral in het weekend. Laat je niet opjagen door mensen die hard rijden, maar geef ze wel de ruimte om in te kunnen halen, waar mogelijk.

Whistler

Net ten zuiden van Pemberton is een afslag naar het parkeerterrein van Nairn Falls Provincial Park. Na ongeveer twintig minuten lopen langs een snelstromende rivier kom je bij een indrukwekkende waterval, die bestaat uit verschillende gedeeltes met poelen ertussen en intrigerende rotsformaties. In de buurt van Whistler liggen de Alexander Falls. Je kunt de waterval gemakkelijk bereiken met je huurauto, want het uitkijkplatform ligt direct naast de parkeerplaats. Ook Brandywine Falls ten zuiden van Whistler is zeer indrukwekkend, maar om die waterval te zien moet je een kort stukje lopen. Ten oosten van die waterval kun je je vanaf de Bungee Bridge over de Cheakamus River vijftig meter naar beneden laten vallen.

Het uitzicht vanaf Blackcomb Peak: dicht beboste bergen en turquoise meertjes.
Het uitzicht vanaf Blackcomb Peak: dicht beboste bergen en turquoise meertjes. (Foto: https://unsplash.com/@carlytobias)

Whistler staat bekend als wintersportbestemming, maar het is ook een fantastisch gebied om in de zomer te bezoeken. Als je fietsen huurt, kun je via de Valley Trail een mooie tocht maken langs alle vijf meren in de buurt van de stad: Lost Lake, Green Lake, Alta Lake, Alpha Lake en Nita Lake. Het Rainbow Park is een geweldige plek om te zwemmen, terwijl je in het Lakeside Park kunt zeilen, kajakken en kitesurfen. Er zijn gondelbanen naar Whistler Mountain en Blackcomb Peak, met tussen die twee bergtoppen ook weer een gondelbaan (Peak 2 Peak) die een adembenemend uitzicht biedt over bergpieken, meren, gletsjers en bossen. Vanaf Whistler Mountain is er een loopbrug, Cloudraker Skybridge, naar het begin van de High Note Trail. Niet voor mensen met hoogtevrees, want de brug wiebelt nogal en je kunt door het rasterwerk naar de gletsjer en kliffen eronder kijken. Dit is slechts een voorbeeld, want er zijn wandelpaden uitgezet van in totaal ruim vijftig kilometer. Verder zijn er diverse tokkelbanen (ziplines) in Whistler, waaronder eentje van maar liefst twee kilometer lang.

Vanaf de tokkelbaan heb je weer een heel ander perspectief op de prachtige bergen rond Whistler.
Vanaf de tokkelbaan heb je weer een heel ander perspectief op de prachtige bergen rond Whistler.

Een nadeel van Whistler: accommodatie kan er schrikbarend duur zijn. Je kunt met je huurauto 45 minuten naar het zuiden rijden om van Squamish je uitvalsbasis te maken.

Squamish

Als je op weg bent naar Squamish, vergeet dan niet een stop te maken bij Tantalus Lookout. Je hebt er een onovertroffen uitzicht op de ruige, met sneeuw bedekte Tantalus Range, de favoriete bergketen onder bergbeklimmers in British Columbia. Tip: als je met een huurauto deze route de andere kant op rijdt, is er een zijweggetje naar een iets hoger gelegen uitkijkpunt.

Squamish met links de Stawamus Chief Mountain.
Squamish met links de Stawamus Chief Mountain (en de Sea-to-Sky Highway erlangs).

Squamish is een eldorado voor bergbeklimmers, niet alleen door de bergen in de Tantalus, maar ook door de enorme variëteit aan routes langs een van de grootste vrijstaande granieten monolieten ter wereld, Stawamus Chief Mountain. Er zijn routes voor zowel beginnende als zeer gevorderde klimmers. Niet zo’n zin om zelf te klimmen, maar wil je wel graag genieten van een hoog uitkijkpunt? Neem dan de Sea-to-Sky Gondola. Een ervaring om nooit te vergeten met uitzicht over Howe Sound, The Chief en Shannon Falls. Die waterval moet je natuurlijk ook van dichtbij bekijken. Dat is niet zo moeilijk, want je hoeft van de parkeerplaats bij de gondelbaan met je huurauto maar 400 meter verder te rijden en een klein stukje te lopen naar de waterval.

Garibaldi Park

Garibaldi Lake in het hart van het gelijknamige natuurpark in British Columbia, Canada.
Garibaldi Lake in het hart van het gelijknamige natuurpark in British Columbia, Canada. (Foto: https://unsplash.com/@lderksen)

Het Garibaldi Park is enorm groot en strekt zich uit ten oosten van de Sea-to-Sky Highway. Het gelijknamige meer (en populairste deel van het park) ligt even ten noorden van Squamish. Ook hiervoor heb je in de zomer (van half juni tot begin september) een dagpas nodig, die je twee dagen van tevoren kunt reserveren. Een dagpas is ook nodig in de weekends van september en oktober. Zo’n pas geldt per auto (met maximaal 12 inzittenden), dus niet per bezoeker. Hoeveel er beschikbaar zijn is afhankelijk van het aantal parkeerplaatsen bij het begin van de wandelpaden Diamond Head Trail en Rubble Creek Trail. Die laatste heeft het grootste parkeerterrein met plaats voor 200 auto’s. Het pad loopt langs Rubble Creek naar het schilderachtige gebied rondom Garibaldi Lake. Je hebt er uitzicht op gletsjers en bergtoppen als de Black Tusk, Panorama Ridge en The Table, die ook wel wat lijkt op een omgekeerd theekopje. Mountainbiken kan alleen vanaf het begin van Diamond Head Trail. In de winter is het uitgestrekte park een droombestemming voor skiërs en langlaufers.

Britannia Mine Museum

Terwijl je terugrijdt richting Vancouver heb je prachtig zicht op de Howe Sound rechts en bergen links. In Brittannia Beach valt het gebouw op dat tegen de heuvel is gebouwd. Dat is de beroemde Mill 3 van een voormalige kopermijn. Zet je huurauto daar even aan de kant om in het Britannia Mine Museum te ervaren hoe het leven er uitzag in een drukke mijnstad. Je ziet er hoe het kopererts werd gewonnen en verwerkt met enorme machines. Om de ervaring compleet te maken, moet je zeker aan boord stappen van het treintje, waarmee je ondergronds door een vroegere transporttunnel reist. Het is daar wel erg koel (zo’n 12 graden Celsius), dus trek een trui of jas aan. Het werk in de mijn komt helemaal tot leven met de spectaculaire multimediavoorstelling BOOM!

Tunnel Bluffs

Iets verderop ligt het dorpje Lions Bay tegen een steile berghelling. Ook hier kun je weer mooie wandelingen maken. Uitdagende routes leiden hoog de bergen in naar de toppen van iconische pieken als de Lions, waar het dorp naar is vernoemd, of de Tunnel Bluffs, met een ongelooflijk uitzicht. De eerste twee kilometer van die laatste route zijn behoorlijk steil, maar daarna wordt het relatief vlak terrein. Langs de boomstambruggen over kreekjes is een touw gespannen, waar je je aan vast kunt houden.

Na Lions Bay ben je alweer bijna terug in Vancouver. Vanaf Horseshoe Bay ten noorden van de stad vertrekken veerboten naar onder meer Bowen Island en naar de stad Nanaino op het veel grotere Vancouver Island.

Vancouver Island

Indrukwekkende oude gebouwen vind je in en rond Victoria, zoals Hatley Castle.
Indrukwekkende oude gebouwen vind je in en rond Victoria, zoals Hatley Castle.

Veel mensen maken een dagtripje naar Victoria op Vancouver Island, maar het is ook een mooi startpunt voor een langere rondreis. Het eiland is namelijk zo groot en er is zoveel te zien, te doen en te beleven dat je er gemakkelijk twee weken of langer kunt doorbrengen. Maar eerst dus Victoria, de hoofdstad van British Columbia. Je komt er met je huurauto door vanuit Tsawwassen, ten zuiden van Vancouver, de ferry te nemen naar Swartz Bay, ten noorden van Victoria. De stad heeft een groot aantal historische gebouwen, waaronder de Parliament Buildings en het Empress Hotel, kleurrijke tuinen, waaronder Butchart Gardens, en een gezellige haven met het uitgaansgebied Fisherman’s Wharf. De rijke Britse geschiedenis is overal voelbaar, behalve in Chinatown, de op een na oudste Chinese wijk in Noord-Amerika, op die van San Francisco na. Het Royal British Columbia Museum is een must-see, het wordt gezien als het beste museum van heel Canada.

Stuur je huurauto vanuit Victoria over Highway 1 naar Malahat Summit Viewpoint, pal naast de snelweg. Op een heldere dag kunt je over Saanich Inlet naar de bergen verderop kijken. Het is een geweldige plek om te stoppen, de frisse lucht in te ademen en te genieten van de natuurlijke schoonheid van het eiland. Iets verderop is de afslag naar Malahat Skywalk, waar je over een houten pad in een spiraal naar boven loopt en via een glijbaan naar beneden gaat (maar je mag ook lopen).

Vancouver Island is een fantastische bestemming om orka’s, bultruggen en walvissen te spotten, vooral bij Tofino en Ucluelet aan de Pacific Rim. Deze westkust van Vancouver Island staat bekend om zijn ruige schoonheid. De stadjes worden omringd door het Pacific Rim National Park Reserve, dat een prachtig decor biedt voor walvissafari’s. De grootste kans om grote zeedieren te spotten is tussen mei en september.

Bij Vancouver Island heb je grote kans om walvissen te spotten, zoals deze bultrug.
Bij Vancouver Island heb je grote kans om walvissen te spotten, zoals deze bultrug.

Wat je allemaal op Vancouver Island kunt doen is te veel om op te noemen. Er zijn prachtige wandel‑ en fietsroutes door dichte bossen, je kunt er kajakken, zeilen, surfen, paddleboarden, duiken, beren kijken of grotten en watervallen bewonderen. En vergeet niet dat je ook lekker kunt luieren op een van de zandstranden. Sommige van die stranden, vooral in de noordelijke helft, zijn vrijwel verlaten. Drukker zijn de festivals die je in de zomer op Parkville Beach kunt bezoeken. Zijn we nog dingen vergeten die je op Vancouver Island kunt doen? Ongetwijfeld. Ontdek het eiland zelf door een auto te huren en de mooiste plekjes op te zoeken.

Wist je trouwens dat je ook vanuit de Verenigde Staten gemakkelijk naar Vancouver Island kunt komen? Er zijn vanuit Seattle geregelde veerdiensten naar Victoria. De meeste Amerikaanse autoverhuurders doen er niet moeilijk over als je met een huurauto de grens oversteekt, maar voor de zekerheid moet je dat wel even checken bij het huren van de auto.

Winterbanden huurauto British Columbia

Op het grootste deel van de highways die we hierboven noemden zijn winterbanden verplicht van 1 oktober tot en met 31 maart. Voor sommige andere routes geldt de verplichting tot en met 30 april. Dit staat altijd duidelijk aangegeven op borden langs de weg. Winterbanden zijn lang niet altijd inbegrepen als je in Vancouver een auto huurt, dus controleer dat terdege bij het reserveren van je huurauto. Als je van plan bent in de winter over lokale wegen te rijden, kunnen sneeuwkettingen ook van pas komen.

One way Vancouver – Calgary

We noemden ‘m al even in het begin: de Classic Loop; op Google Maps vind je de route van die fantastische rondreis vanuit Vancouver. Alleen moet je hiervoor wel voldoende tijd hebben, want er valt heel veel te zien en te beleven langs de route. Als alternatief kun je de helft van die Classic Loop afleggen. Kies voor de noordelijke of de zuidelijke route en boek een one‑way autohuur van Vancouver naar Calgary in de provincie Alberta of andersom. Dat is helemaal niet moeilijk te regelen. Vul op ons zoekformulier je ophaal‑ en inleverlocatie in en wij tonen je de huurauto’s waarbij dat mogelijk is. En weet je wat het nog mooier maakt? De route tussen Calgary en Vancouver is zo populair dat veel autoverhuurders er niet eens een one-way toeslag voor berekenen!

Waarom een auto huren in Vancouver?

Er is geen betere manier om de ongelooflijk mooie omgeving van Vancouver te ontdekken dan door een auto te huren. Er is goed openbaar vervoer in dit deel van Canada, maar voor de mooiste plekjes is een huurauto onontbeerlijk. Bovendien kun je dan helemaal zelf bepalen waar je rijdt, wanneer je rijdt en waar naartoe. We hopen dat we je hebben overtuigd om Vancouver en British Columbia te verkennen. Wacht niet langer, reserveer een huurauto in Vancouver en trek eropuit!

  1. Home
  2. Vancouver: het beste van twee werelden